Zatamnjivanje stakala

Tamna stakla cuvaju Vasu privatnost, a zastitni filteri stite Vas od UV zracenja!
nijanse folija
Top Glass SERVIS UGRADJUJE SLEDECE FOLIJE:

OrafolOracal

                                     3MSunControl

FOLIJE PRIZAJU SLEDECE PREDNOSTI:

1. Prigusuju jaku suncevu svetlost i smanjuju toplotu u autu
Voznja automobilom pri jakoj suncevoj svetlosti izaziva umor, opterecuje oci i znatno umanjuje koncentraciju vozaca. Folije koje se ugraduju filtriraju toplotu suncevih zraka i znacajno umanjuju moguce zaslepljenje, ali istovremeno propustaju svetlost, sto omogucuje pregledniju i jasniju voznju. Ugradnjom auto folija utrasnjost automobila ce postati svezija i komfornija, sto umanjuje potrebu za koriscenjem klima uredaja u automobilu.

2. Filtriraju stetno suncevo zracenje
Ugradene folije stite od stetnog delovanja sunca kako vozaca tako i auto. Ugradene folije smanjuju UV zracenje cak do 99,9%, zbog cega se znatno smanjuje verovatnoca nastanka oboljenja usled UV-zracenja.

3. Staklo ce postati bezbedno i jako
Postavljanjem sigurnosnih folija na unutrasnju stranu stakla, povecava se cvrstoca stakla, a to omogucava da se i razbijena stakla zadrze na svojim mestima. Time se, u slucaju saobracajnih nezgoda, smanjuje opasnost od telesnih povreda nastalih rasipanjem sitnih komada stakla.
Zaboravljeni skupoceni predmeti u automobilu ili provale u automobil mogu prouzrokovati ozbiljne probleme. Sto je vise vremena potrebno provalniku da prodre u unutrasnjost automobila, sve manje mu je primamljivo da izvrsi provalu. Sigurnosne folije obezbeduju nevidljivu zastitu u slucaju neocekivanih i nepredvidenih dogadaja.

4. Prozori postaju dopadljiviji
Obojenim folijama koje odbijaju svetlost u prosecnoj meri ili potpunosti ulepsace se izgled automobila.

5. Pruza se zastita od znatizeljnih ociju
Neprovidnim, odnosno folijama koje odbijaju dnevnu svetlost, postavljenim na unutrasnju stranu postojecih prozorskih stakala, obezbeduje se zastita od znatizeljnih pogleda.

6. Pruza se zastita od bledenja
Usled direktnog, jarkog suncanog sjaja, izbleduju se mnogi materijali. Pomocu folija za smanjenje bledjenja koje se postavljaju na unutrasnju stranu stakla 99,5% se prigusuje stetno ultravioletno zracenje, a da se svetlost i dalje propusta.
*Svojstva folija variraju za svaki pojedincni tip folije

POSTUPAK UGRADNJE
Ugradnju folija na stakla automobila je potrebno zakazati telefonom kako bi se obezbedio termin.
Ugradnja folija na svim staklima, sem prednjeg vetrobranskog stakla, traje 2-4 sata u zavisnosti od tipa vozila. Nakon ugradnje i detaljne provere stakala, poziva se vlasnik da preuzme vozilo.

ODRZAVANJE
Po ugradivanju folije na vozilo, prozori se ne smeju otvarati dva dana.
Stakla sa unutrasnje strane (gde se i nalaze postavljene folije) ne smeju se prati jakim abrazivnim sredstvima koja nisu predvidjena za pranje stakala.
Sve vrste folija sadrze u sebi zastitu od ogrebotina.

REKLAMACIJE
Top Glass servis u potpunosti snosi odgovornost i trosak za: za pogresno postavljene folije i greske pri ugradnji.
U slucaju da vlasnik vozila nije zadovoljan izgledom automobila, nijansom folije i slicno, za koju se sam odlucio, Top Glass servis ne moze snositi odgovornost. Top Glass servis moze zameniti nijansu ili ukloniti folije i vratiti stakla u prvobitno stanje na trosak vlasnika vozila.
U slucaju da vozilo ima havariju koja eventualno moze zasmetati pri zatamnjivanju, vlasnik vozila je duzan da obavesti radnike Top Glass servisa. Za havarije na vozilu ili lom staklenih povrsina, nastale usled neispravnosti vozila i slicno, Top Glass ne moze snositi odgovornost i trosak.
Top Glass servis zeli da u potpunosti ispuni ocekivanja vlasnika vozila i da u maksimumu svojih sposobnosti izade u susret svim zeljama i zahtevima.